FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 987
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Glace-ul - extrasul de oase

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Glace-ul - extrasul de oase

 Q:   Intreaba despre Glace-ul - extrasul de oase       
Glace-ul - extrasul de oaseIngrediente:

Oase de vacă sau viţel 5 kg.

Cum se prepara:

Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la cuptor. Se scot din cuptor, se scurge grăsimea adunată în tavă, se pun oasele într-o oală şi se fierb 15 ore la un foc domol. Se strecoară supa în alt vas, se curăţă de grăsime şi se fierbe în continuare, până ce devine vâscoasă. Acest lichid este glace-ul ce se pune în vase de capacităţi mici şi se păstrează la rece. Glace-ul este foarte gustos, ajută la legarea sosurilor reci şi îmbunătăţeşte gustul acestora.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com


Tag-uri: glace, oase, sosuri reci, gust



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 April '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :