Statistics:
Visits: 1,048 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Glace-ul - extrasul de oase
Q: | Intreaba despre Glace-ul - extrasul de oase |
Ingrediente:
Oase de vacă sau viţel 5 kg.
Cum se prepara:
Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la cuptor. Se scot din cuptor, se scurge grăsimea adunată în tavă, se pun oasele într-o oală şi se fierb 15 ore la un foc domol. Se strecoară supa în alt vas, se curăţă de grăsime şi se fierbe în continuare, până ce devine vâscoasă. Acest lichid este glace-ul ce se pune în vase de capacităţi mici şi se păstrează la rece. Glace-ul este foarte gustos, ajută la legarea sosurilor reci şi îmbunătăţeşte gustul acestora.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Oase de vacă sau viţel 5 kg.
Cum se prepara:
Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la cuptor. Se scot din cuptor, se scurge grăsimea adunată în tavă, se pun oasele într-o oală şi se fierb 15 ore la un foc domol. Se strecoară supa în alt vas, se curăţă de grăsime şi se fierbe în continuare, până ce devine vâscoasă. Acest lichid este glace-ul ce se pune în vase de capacităţi mici şi se păstrează la rece. Glace-ul este foarte gustos, ajută la legarea sosurilor reci şi îmbunătăţeşte gustul acestora.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Tag-uri: glace, oase, sosuri reci, gust |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 25 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :