FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 772
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de gris

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de gris

 Q:   Intreaba despre Supa de gris       
Supa de grisIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, gris 50 g, verdeaţă, sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg cu o bărdiţă şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează atât cât este necesar. După circa 2-3 ore se pune zarzavatul de supă şi ceapa, se mai fierbe o oră, se ia supa de pe foc şi se strecoară. Măduva se scoate din oase, se taie în bucăţi mici şi se adaugă la supă împreună cu morcovii tăiaţi rondele. Se pune într-un vas mai mic o cantitate de 600-700 ml supă, se dă vasul la foc şi, când a dat în clocot, se pune grisul, în ploaie, amestecând cu paleta ca sa nu se facă cocoloaşe. După 15 min. se toarnă la restul de supă şi se amestecă. La servit se adaugă verdeaţă la fiecare porţie.


Tag-uri: supa, telina, ceapa, oase de vaca



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :