FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,069
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de rosii cu galuste de gris

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de rosii cu galuste de gris

 Q:   Intreaba despre Supa de rosii cu galuste de gris       
Supa de rosii cu galuste de grisIngrediente:

Roşii proaspete 1,5 kg, supă de oase 1,5 l, ceapă 100 g, ulei 50 g, gris 100 g, ouă 3 buc, unt 50 g, zahăr 20 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se stinge cu roşiile tăiate în patru şi cu supa de oase. Se adaugă zahărul, se potriveşte gustul de sare, se lasă să fiarbă circa 30 min. şi se pasează. Se amestecă gălbenuşurile cu untul frecat spumă si grisul şi se adaugă albuşurile bătute. Din această compoziţie se pune la fiert mai întai o singură găluscă. Dacă se sfăramă, se mai adaugă gris în compoziţie, iar dacă galustele sunt prea tari, se mai adaugă unt. Se pun apoi găluştele în supă şi se fierb. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.


Tag-uri: rosii, ceapa, gris, unt, verdeata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :