Statistics:
Visits: 1,137 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de rosii cu galuste de gris
Q: | Intreaba despre Supa de rosii cu galuste de gris |
Ingrediente:
Roşii proaspete 1,5 kg, supă de oase 1,5 l, ceapă 100 g, ulei 50 g, gris 100 g, ouă 3 buc, unt 50 g, zahăr 20 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se stinge cu roşiile tăiate în patru şi cu supa de oase. Se adaugă zahărul, se potriveşte gustul de sare, se lasă să fiarbă circa 30 min. şi se pasează. Se amestecă gălbenuşurile cu untul frecat spumă si grisul şi se adaugă albuşurile bătute. Din această compoziţie se pune la fiert mai întai o singură găluscă. Dacă se sfăramă, se mai adaugă gris în compoziţie, iar dacă galustele sunt prea tari, se mai adaugă unt. Se pun apoi găluştele în supă şi se fierb. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Roşii proaspete 1,5 kg, supă de oase 1,5 l, ceapă 100 g, ulei 50 g, gris 100 g, ouă 3 buc, unt 50 g, zahăr 20 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se stinge cu roşiile tăiate în patru şi cu supa de oase. Se adaugă zahărul, se potriveşte gustul de sare, se lasă să fiarbă circa 30 min. şi se pasează. Se amestecă gălbenuşurile cu untul frecat spumă si grisul şi se adaugă albuşurile bătute. Din această compoziţie se pune la fiert mai întai o singură găluscă. Dacă se sfăramă, se mai adaugă gris în compoziţie, iar dacă galustele sunt prea tari, se mai adaugă unt. Se pun apoi găluştele în supă şi se fierb. La sfârşit se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :