FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 741
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de galuste de ficat de vaca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de galuste de ficat de vaca

 Q:   Intreaba despre Supa de galuste de ficat de vaca       
Supa de galuste de ficat de vacaIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g. coană 200 g, ficat de vacă 200 g, pesmet 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert în apa cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După ce oasele au fiert timp de două ore şi jumătate, se adaugă zarzavatul de supă tăiat în patru şi jumătate din cantitatea de ceapă şi se lasă să mai fiarbă circa o oră. Se ia supa de pe foc şi se strecoară. Ficatul se opăreşte, se taie în bucăţi şi se dă prin maşina de tocat împreună cu restul de ceapă călită în ulei. Se adaugă ouăle, pesmetul, restul de ulei, o legătură de verdeaţă tocată şi sare şi se amestecă bine. Se formează găluş-tele, între palme, se pun în supă şi se fierb timp de 25 min.


Tag-uri: galuste, ficat de vaca, morcovi, pesmet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 08 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :