Statistics:
Visits: 741 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de galuste de ficat de vaca
Q: | Intreaba despre Supa de galuste de ficat de vaca |
Ingrediente:
Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g. coană 200 g, ficat de vacă 200 g, pesmet 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert în apa cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După ce oasele au fiert timp de două ore şi jumătate, se adaugă zarzavatul de supă tăiat în patru şi jumătate din cantitatea de ceapă şi se lasă să mai fiarbă circa o oră. Se ia supa de pe foc şi se strecoară. Ficatul se opăreşte, se taie în bucăţi şi se dă prin maşina de tocat împreună cu restul de ceapă călită în ulei. Se adaugă ouăle, pesmetul, restul de ulei, o legătură de verdeaţă tocată şi sare şi se amestecă bine. Se formează găluş-tele, între palme, se pun în supă şi se fierb timp de 25 min.
Oase de vacă 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g. coană 200 g, ficat de vacă 200 g, pesmet 100 g, ouă 2 buc, ulei 100 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg, se spală şi se pun la fiert în apa cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar. După ce oasele au fiert timp de două ore şi jumătate, se adaugă zarzavatul de supă tăiat în patru şi jumătate din cantitatea de ceapă şi se lasă să mai fiarbă circa o oră. Se ia supa de pe foc şi se strecoară. Ficatul se opăreşte, se taie în bucăţi şi se dă prin maşina de tocat împreună cu restul de ceapă călită în ulei. Se adaugă ouăle, pesmetul, restul de ulei, o legătură de verdeaţă tocată şi sare şi se amestecă bine. Se formează găluş-tele, între palme, se pun în supă şi se fierb timp de 25 min.
Tag-uri: galuste, ficat de vaca, morcovi, pesmet |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :