Statistics:
Visits: 936 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de mazare cu galuste
Q: | Intreaba despre Supa de mazare cu galuste |
Ingrediente:
Oase de vaca 1 kg, mazăre verde 500 g, unt 50 g, făină 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar, se lasă să fiarbă în continuare încă 3-4 ore şi apoi se strecoară supa. Mazărea verde se decortichează şi se pune la fiert în supă. Untul se încălzeşte, se adaugă 50 g făină, se căleşte uşor, se stinge cu apă şi se adaugă la supă. Din restul de făină, ouă, sare şi puţină apă se face o cocă, din care se fac găluşte de mărimea unei alune, care se fierb în supă. Se potriveşte gustul de sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocată.
Oase de vaca 1 kg, mazăre verde 500 g, unt 50 g, făină 250 g, ouă 2 buc, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
Oasele se sparg cu bărdiţa şi se pun la fiert în apă cu sare. Indată ce au dat în fiert, se spumează cât este necesar, se lasă să fiarbă în continuare încă 3-4 ore şi apoi se strecoară supa. Mazărea verde se decortichează şi se pune la fiert în supă. Untul se încălzeşte, se adaugă 50 g făină, se căleşte uşor, se stinge cu apă şi se adaugă la supă. Din restul de făină, ouă, sare şi puţină apă se face o cocă, din care se fac găluşte de mărimea unei alune, care se fierb în supă. Se potriveşte gustul de sare, iar la servit se adaugă verdeaţa tocată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :