FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 738
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Supa de spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Supa de spanac

 Q:   Intreaba despre Supa de spanac       
Supa de spanacIngrediente:

Oase de vacă 1 kg, ceapă 100 g. spanac 750 g, făină 75 g, ouă 3 buc, ulei 100 g, smântână 200 g. usturoi 15 g, unt 50 g, franzelă 250 g, sare.

Mod de preparare:

Oasele se sparg şi se pun la fiert în apă cu sare. Se spumează cât este necesar şi se fierb în continuare 2-3 ore, se adaugă ceapa, se mai fierbe o oră şi se strecoară supa în alt vas. Spanacul se curăţă, se spală în mai multe ape, se opăreşte, se toacă mărunt, se lasă să se scurgă bine, se trage in ulei, se adaugă făina şi usturoiul, se ia de pe foc şi se pune in supă. Gălbenuşurile se amestecă cu smântână, se subţiază cu cateva linguri de supă de oase, se adaugă la restul de supă şi se lasă să mai fiarbă circa 10 min. Franzela se taie cubuleţe care se stropesc cu unt topit şi se rumenesc în cuptor. La servit, la fiecare porţie de supă, se adaugă câte o cantitate de crutoane.


Tag-uri: ceapa, spanac, franzela, usturoi



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 09 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :