FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 959
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Carnati afumati si uscati

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Carnati afumati si uscati

 Q:   Intreaba despre Carnati afumati si uscati       
Carnati afumati si uscatiIngrediente

1 kg carne de porc, 1 kg carne de vita, 500 g slanina, 40 g sare, 2 g silitra, 2-3 g piper pisat, usturoi dupa gust.

Mod de preparare

Carnea de vita se curata de vine si de pielite, se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o sigura data. Se adauga condimentele, se amesteca adaugandu-se cate putina apa calduta (50—60 ml la 1 kg de carne).

Se umplu nu prea indesat mate subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se atarna pe o sipca sau pe un bat mai gros pentru zvantare, dupa care se afuma la fum cald cateva zile.

Pentru a se putea pastra bine si un timp mai indelungat, carnatii trebuie pastrati intr-o incapere racoroasa, uscata si cu o buna aerisire.


Tag-uri: carnati, porc, vita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 04 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :