Statistics:
Visits: 881 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale de peste
Q: | Intreaba despre Sarmale de peste |
Mod de preparare:
Sarmalele de peşte se pregătesc la fel ca şi cele din carne, cu deosebirea că se înlocuieşte carnea cu peşte. Carnea de peşte cea mai potrivită pentru sarmale este cea din crap mare, somn sau din stavrizi. Peştele se tranşează scoţandu-i şira spinării, oasele şi pielea. Se taie în bucăţi, se adaugă ceapa tăiată şi călită puţin în ulei, mârar şi pătrunjel verde şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă orezul, opărit, piper pisat, sare şi cimbru, după gust.
în continuare se prepară ca şi sarmalele obişnuite din carne.
Sarmalele de peşte se pregătesc la fel ca şi cele din carne, cu deosebirea că se înlocuieşte carnea cu peşte. Carnea de peşte cea mai potrivită pentru sarmale este cea din crap mare, somn sau din stavrizi. Peştele se tranşează scoţandu-i şira spinării, oasele şi pielea. Se taie în bucăţi, se adaugă ceapa tăiată şi călită puţin în ulei, mârar şi pătrunjel verde şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă orezul, opărit, piper pisat, sare şi cimbru, după gust.
în continuare se prepară ca şi sarmalele obişnuite din carne.
Tag-uri: peste |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :