Statistics:
Visits: 1,467 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu carne de porc si mei sau cupre de porumb
Q: | Intreaba despre Sarmale cu carne de porc si mei sau cupre de porumb |
Ingrediente :
Carne de porc afumată 500 g, mei decorticat sau crupe de porumb 200 g, Varză murată 3,5 kg, ceapă 300 g, verdeaţă 2 leg, borş de putină 1 l, bulion de tomate 150 g, smântână 400 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea afumată se fierbe, se toacă mărunt, şi se amestecă cu boabele de mei sau crupele de porumb fierte separat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei şi se stinge cu bulion. Se adaugă verdeaţa tocată, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se amestecă totul bine. Se desfac căpăţanile de varză, se lasă foile să stea in apă cateva ore ca să se desăreze, se formează sarmalele care se aşează într-un vas de cuptor tapetat cu varză tocată. Varza rămasă se toacă mărunt şi se aşează intre randurile de sarmale şi deasupra lor. Se toarnă peste sarmale borş amestecat cu zeama in care a fiert afumătura şi se dă vasul la foc. Indată ce a inceput să fiarbă, se dă vasul la cuptor timp de 2-3 tore. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie. Se mănancă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc afumată 500 g, mei decorticat sau crupe de porumb 200 g, Varză murată 3,5 kg, ceapă 300 g, verdeaţă 2 leg, borş de putină 1 l, bulion de tomate 150 g, smântână 400 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea afumată se fierbe, se toacă mărunt, şi se amestecă cu boabele de mei sau crupele de porumb fierte separat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei şi se stinge cu bulion. Se adaugă verdeaţa tocată, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se amestecă totul bine. Se desfac căpăţanile de varză, se lasă foile să stea in apă cateva ore ca să se desăreze, se formează sarmalele care se aşează într-un vas de cuptor tapetat cu varză tocată. Varza rămasă se toacă mărunt şi se aşează intre randurile de sarmale şi deasupra lor. Se toarnă peste sarmale borş amestecat cu zeama in care a fiert afumătura şi se dă vasul la foc. Indată ce a inceput să fiarbă, se dă vasul la cuptor timp de 2-3 tore. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie. Se mănancă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :