FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,409
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarmale cu carne de porc si mei sau cupre de porumb

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarmale cu carne de porc si mei sau cupre de porumb

 Q:   Intreaba despre Sarmale cu carne de porc si mei sau cupre de porumb       
Sarmale cu carne de porc si mei sau cupre de porumbIngrediente :

Carne de porc afumată 500 g, mei decorticat sau crupe de porumb 200 g, Varză murată 3,5 kg, ceapă 300 g, verdeaţă 2 leg, borş de putină 1 l, bulion de tomate 150 g, smântână 400 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea afumată se fierbe, se toacă mărunt, şi se amestecă cu boabele de mei sau crupele de porumb fierte separat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei şi se stinge cu bulion. Se adaugă verdeaţa tocată, se potriveşte gustul de sare şi piper şi se amestecă totul bine. Se desfac căpăţanile de varză, se lasă foile să stea in apă cateva ore ca să se desăreze, se formează sarmalele care se aşează într-un vas de cuptor tapetat cu varză tocată. Varza rămasă se toacă mărunt şi se aşează intre randurile de sarmale şi deasupra lor. Se toarnă peste sarmale borş amestecat cu zeama in care a fiert afumătura şi se dă vasul la foc. Indată ce a inceput să fiarbă, se dă vasul la cuptor timp de 2-3 tore. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie. Se mănancă cu mămăliguţă caldă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sarmale, porc, porumb



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :