FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 991
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarmale cu carne de porc afumat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarmale cu carne de porc afumat

 Q:   Intreaba despre Sarmale cu carne de porc afumat       
Sarmale cu carne de porc afumatIngrediente :

Carne de porc afumată 750 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, Ulei 100 g, orez 150 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 500 ml, vin alb 250 ml, cimbru 1 fir, piper, sare.

Mod de preparare :

Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, carnea afumată se trece prin maşina de tocat, orezul se fierbe separat. Se amestecă totul, se adaugă piper, sare şi verdeaţă tocată. Se desfac foile de varză, se lasă să stea cateva ore in apă rece ca să se desareze, se formează sarmalele, se aşează intr-o cratiţă, in care s-a pus un strat de varză tocată şi deasupra, peste sarmale, se pune un alt strat de varză. Firul de cimbru se pune intre randurile de sarmale. Bulionul se amestecă cu supă de oase şi se toarnă peste sarmale şi se dă vasul la cuptor să fiarbă la un foc domol timp de 2 -3 ore. Cu jumătate de oră inainte de a se scoate din cuptor se pune vinul şi se dă vasul din nou in cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sarmale, porc, supa, vin



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :