Statistics:
Visits: 985 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu carne de porc afumat
Q: | Intreaba despre Sarmale cu carne de porc afumat |
Ingrediente :
Carne de porc afumată 750 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, Ulei 100 g, orez 150 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 500 ml, vin alb 250 ml, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, carnea afumată se trece prin maşina de tocat, orezul se fierbe separat. Se amestecă totul, se adaugă piper, sare şi verdeaţă tocată. Se desfac foile de varză, se lasă să stea cateva ore in apă rece ca să se desareze, se formează sarmalele, se aşează intr-o cratiţă, in care s-a pus un strat de varză tocată şi deasupra, peste sarmale, se pune un alt strat de varză. Firul de cimbru se pune intre randurile de sarmale. Bulionul se amestecă cu supă de oase şi se toarnă peste sarmale şi se dă vasul la cuptor să fiarbă la un foc domol timp de 2 -3 ore. Cu jumătate de oră inainte de a se scoate din cuptor se pune vinul şi se dă vasul din nou in cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc afumată 750 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, Ulei 100 g, orez 150 g, verdeaţă 1 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 500 ml, vin alb 250 ml, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, carnea afumată se trece prin maşina de tocat, orezul se fierbe separat. Se amestecă totul, se adaugă piper, sare şi verdeaţă tocată. Se desfac foile de varză, se lasă să stea cateva ore in apă rece ca să se desareze, se formează sarmalele, se aşează intr-o cratiţă, in care s-a pus un strat de varză tocată şi deasupra, peste sarmale, se pune un alt strat de varză. Firul de cimbru se pune intre randurile de sarmale. Bulionul se amestecă cu supă de oase şi se toarnă peste sarmale şi se dă vasul la cuptor să fiarbă la un foc domol timp de 2 -3 ore. Cu jumătate de oră inainte de a se scoate din cuptor se pune vinul şi se dă vasul din nou in cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :