FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,178
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarmale cu urda in foi de stevie

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarmale cu urda in foi de stevie

 Q:   Intreaba despre Sarmale cu urda in foi de stevie       
Sarmale cu urda in foi de stevieIngrediente:

Urdă proaspătă 1,5 kg, orez 200 g, ceapă verde 2 leg, mărar verde 3 leg. foi de stevie 2 kg, unt 150 g, făina 30 g, lapte 200 ml. smantană 500 g, borş de putină 500 ml, suc de roşii 500 ml, piper, sare.

Mod de preparare:

Foile de ştevie se spală, se opăresc şi se scurg bine. Urda se trece prin maşina de tocat, se amestecă cu o legătură de ceapă verde tocată şi mărarul tocat mărunt. Orezul se fierbe, se amestecă cu urda şi se condimentează cu piper şi sare. Separat se căleşte în unt cealaltă legătură de ceapă verde tocată mărunt si se adaugă la urdă. Cu această compoziţie se fac sarmale mici, care se aşează într-o cratiţă tapetată cu frunze de ştevie. Se toarnă peste sarmale borşul amestecat cu suc de roşii şi se lasă să fiarbă. Din unt, făină şi lapte se prepară un sos alb, care se toarnă peste sarmale, atunci cand borşul a scăzut. Cand sunt gata, se servesc cu smantană şi mămăligă caldă. In loc de frunze de ştevie se pot folosi frunze de potbal sau de sfeclă roşie.


Tag-uri: urda, stevie, orez, potbal



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :