Statistics:
Visits: 822 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu nuci in cuiburi
Q: | Intreaba despre Sarmale cu nuci in cuiburi |
Ingrediente:
Varză murată 4 kg, ceapă 250 g, ulei 150 g, orez 250 g, miez de nucă 200 g, mor-covi 100 g, suc de roşii 500 ml, vin 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă, se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se călesc împreună timp de circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu suc de roşii subţiat cu apă. Se adaugă morcovii daţi pe razătoare, nuca măcinată, sare şi piper şi se mai călesc toate împreună timp de cateva minute. Se stinge cu vin şi se ia vasul de pe foc. Se desfac foile de varză, se aasă cateva ore în apă ca sa se desăreze, se formează sărmăluţe mici, care se împachetează, cate patru într-o foaie de varză mai mare. Se aşază sarmalele într-o oală, se toarnă pe deasupra restul de suc de roşii, amestecat cu restul de vin şi apă, se fierb circa 30 min. şi apoi se da vasul la cuptor timp de două ore şi jumătate.
Varză murată 4 kg, ceapă 250 g, ulei 150 g, orez 250 g, miez de nucă 200 g, mor-covi 100 g, suc de roşii 500 ml, vin 200 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă, se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se călesc împreună timp de circa 20 min., stingandu-se din cand în cand cu suc de roşii subţiat cu apă. Se adaugă morcovii daţi pe razătoare, nuca măcinată, sare şi piper şi se mai călesc toate împreună timp de cateva minute. Se stinge cu vin şi se ia vasul de pe foc. Se desfac foile de varză, se aasă cateva ore în apă ca sa se desăreze, se formează sărmăluţe mici, care se împachetează, cate patru într-o foaie de varză mai mare. Se aşază sarmalele într-o oală, se toarnă pe deasupra restul de suc de roşii, amestecat cu restul de vin şi apă, se fierb circa 30 min. şi apoi se da vasul la cuptor timp de două ore şi jumătate.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :