FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 3,190
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarmale cu carne de porc in foi de sfecla rosie

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarmale cu carne de porc in foi de sfecla rosie

 Q:   Intreaba despre Sarmale cu carne de porc in foi de sfecla rosie       
Sarmale cu carne de porc in foi de sfecla rosieIngrediente :

Carne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, orez 150 g, ceapă 150 g, ulei 160 g, bulion de tomate 50 g, foi de sfeclă roşie 2,5 kg, zer de lapte 1 l sau borş de putină 1 l, mărar 2 leg, smântână 500 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea de porc se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă, se căleşte in ulei, se adaugă orezul şi se trag impreună circa 20 min., stingandu-se din când în când cu apă amestecată cu bulion, apoi se lasă să se răcească. După ce s-a răcit, se amestecă ceapa şi orezul cu carnea, se adaugă sare, piper şi mărar tocat. Foile de sfecla se opăresc şi se taie cozile, se formează sarmalele, care se aşează intr-o oală pe fundul căreia s-au pus felii de costiţă şi un rand de foi de sfeclă. Se toarnă peste sarmale zer de lapte sau borş amestecat cu bulion şi se fierb sarmalele la un foc potrivit timp de circa 90 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sarmale, porc, sfecal rosie



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :