Statistics:
Visits: 1,763 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu urda in foi de vita
Q: | Intreaba despre Sarmale cu urda in foi de vita |
Ingrediente:
Urdă dulce 1,5 kg, ceapă 200 g, unt 150 g, orez 200 g, foi de viţă 2 kg, mărar 2 leg, borş de putină 1 l, smantană 500 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în unt, se trece prin maşina de tocat împreună cu urda, se adaugă orezul fiert separat, piper, sare şi o legătură de mărar tocat mărunt şi se amestecă bine. Foile de viţă se opăresc, se formează sarmalele, se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra borşul amestecat cu restul de mărar tocat şi se fierb circa 2-3 ore. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.
Urdă dulce 1,5 kg, ceapă 200 g, unt 150 g, orez 200 g, foi de viţă 2 kg, mărar 2 leg, borş de putină 1 l, smantană 500 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în unt, se trece prin maşina de tocat împreună cu urda, se adaugă orezul fiert separat, piper, sare şi o legătură de mărar tocat mărunt şi se amestecă bine. Foile de viţă se opăresc, se formează sarmalele, se aşează într-o cratiţă, se toarnă pe deasupra borşul amestecat cu restul de mărar tocat şi se fierb circa 2-3 ore. La servit se adaugă smantană la fiecare porţie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :