Statistics:
Visits: 1,067 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu carne de porc in foi de potbal
Q: | Intreaba despre Sarmale cu carne de porc in foi de potbal |
Ingrediente :
Crne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, păsat 150 g, mărar 2 leg, potbal 3 kg, zer de lapte 1 l sau borş de putină 1 l, smantană 500 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte in ulei. Se adaugă păsatul şi se trag impreună circa 20 min., stingandu-se din când în când cu apă. Se lasă să se răcească, se amestecă cu carnea şi mărarul tocat şi se condimentează cu piper şi sare. Foile de potbal trebuie să fie tinere, de aceea sarmalele din foi de potbal se pot prepara numai primăvara. Se spală foile de potbal, se opăresc şi se formează sarmalele. Se aşează intr-un vas cu fundul tapetat cu felii de costiţă. Restul costiţei se aşează intre rîndurile de sarmale. Sarmalele se fierb in zer de lapte sau borş timp de circa 90 min. La servit se adaugă smantană.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Crne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, păsat 150 g, mărar 2 leg, potbal 3 kg, zer de lapte 1 l sau borş de putină 1 l, smantană 500 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte in ulei. Se adaugă păsatul şi se trag impreună circa 20 min., stingandu-se din când în când cu apă. Se lasă să se răcească, se amestecă cu carnea şi mărarul tocat şi se condimentează cu piper şi sare. Foile de potbal trebuie să fie tinere, de aceea sarmalele din foi de potbal se pot prepara numai primăvara. Se spală foile de potbal, se opăresc şi se formează sarmalele. Se aşează intr-un vas cu fundul tapetat cu felii de costiţă. Restul costiţei se aşează intre rîndurile de sarmale. Sarmalele se fierb in zer de lapte sau borş timp de circa 90 min. La servit se adaugă smantană.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :