FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,076
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sarmale cu carne de porc in foi de potbal

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sarmale cu carne de porc in foi de potbal

 Q:   Intreaba despre Sarmale cu carne de porc in foi de potbal       
Sarmale cu carne de porc in foi de potbalIngrediente :

Crne de porc 500 g, costiţă afumată 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, păsat 150 g, mărar 2 leg, potbal 3 kg, zer de lapte 1 l sau borş de putină 1 l, smantană 500 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se dă prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte in ulei. Se adaugă păsatul şi se trag impreună circa 20 min., stingandu-se din când în când cu apă. Se lasă să se răcească, se amestecă cu carnea şi mărarul tocat şi se condimentează cu piper şi sare. Foile de potbal trebuie să fie tinere, de aceea sarmalele din foi de potbal se pot prepara numai primăvara. Se spală foile de potbal, se opăresc şi se formează sarmalele. Se aşează intr-un vas cu fundul tapetat cu felii de costiţă. Restul costiţei se aşează intre rîndurile de sarmale. Sarmalele se fierb in zer de lapte sau borş timp de circa 90 min. La servit se adaugă smantană.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: sarmale, porc, lapte



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :