Statistics:
Visits: 2,215 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sarmale cu miezuri de seminte de floarea soarelui
Q: | Intreaba despre Sarmale cu miezuri de seminte de floarea soarelui |
Ingrediente:
Orez 250 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, ulei 150 g, miezuri de seminţe de floarea soarelui 300 g, morcovi 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare:
Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se căleşte în continuare, stingandu-se cu 300 g roşii, curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cubuleţe şi morcovi daţi pe răzătoare. Se adaugă miezurile de seminţe de floarea soarelui şi se lasă să fiarbă circa 15 min., amestecandu-se tot timpul, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se ia vasul de pe foc si se lasă să se răcească. Cu această compoziţie se umplu foile de varză şi se aşază sarmalele într-o cratiţă. Bulionul se subţiază cu apă, se amestecă cu cimbrul şi se toarnă peste sarmale. Deasupra se aşează restul de roşii tăiate în sferturi. Se fierb circa 2 ore si jumătate la cuptor.
Orez 250 g, varză murată 4 kg, ceapă 200 g, ulei 150 g, miezuri de seminţe de floarea soarelui 300 g, morcovi 200 g, bulion de tomate 50 g, roşii 500 g, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare:
Se toacă ceapa şi se căleşte în ulei, se adaugă orezul şi se căleşte în continuare, stingandu-se cu 300 g roşii, curăţate de coaja şi seminţe şi tăiate cubuleţe şi morcovi daţi pe răzătoare. Se adaugă miezurile de seminţe de floarea soarelui şi se lasă să fiarbă circa 15 min., amestecandu-se tot timpul, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se ia vasul de pe foc si se lasă să se răcească. Cu această compoziţie se umplu foile de varză şi se aşază sarmalele într-o cratiţă. Bulionul se subţiază cu apă, se amestecă cu cimbrul şi se toarnă peste sarmale. Deasupra se aşează restul de roşii tăiate în sferturi. Se fierb circa 2 ore si jumătate la cuptor.
Tag-uri: seminte, sarmale, ceapa, varza murata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :