Statistics:
Visits: 1,414 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciolan de porc afumat cu fasole alba
Q: | Intreaba despre Ciolan de porc afumat cu fasole alba |
Ingreriente:
Ciolan de porc afumat 1,5 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g, fasole albă 500 g, dafin 1 foaie, cimbru 1/2 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Ciolanul de porc se sparge cu bărdiţa în bucăţi, se opăreşte şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează. Fasolea se fierbe, schimbând 3-4 ape în timpul fierberii. În ultima apă se adaugă sare. Când fasolea este fiartă, se scurge. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă fasolea, ciolanul şi o foaie de dafin, cimbru, piper şi se mai fierbe 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Ciolan de porc afumat 1,5 kg, ceapă 150 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g, fasole albă 500 g, dafin 1 foaie, cimbru 1/2 fir, piper, sare.
Cum se prepară:
Ciolanul de porc se sparge cu bărdiţa în bucăţi, se opăreşte şi se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează. Fasolea se fierbe, schimbând 3-4 ape în timpul fierberii. În ultima apă se adaugă sare. Când fasolea este fiartă, se scurge. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se stinge cu bulion desfăcut în apă, se adaugă fasolea, ciolanul şi o foaie de dafin, cimbru, piper şi se mai fierbe 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: ciolan de porc, fasole alba, bulion, cimbru |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :