Statistics:
Visits: 1,086 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri de carne de porc umplute cu creier
Q: | Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu creier |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, creier 350 g, făină 30 g, buă 4 buc, pesmet 100 g, ceapă 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie felii, se bate cu un bătator de şniţel şi i se dă sare. Creierul se lasă să stea in apă timp de 2 ore, pentru a se dizolva sangele. Se curăţă de pieliţe, se fierbe timp de 20 min. in apă cu sare, se scurge şi se toacă mărunt cu un cuţit. Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, se adaugă creierul şi se călesc ampreună timp de 10 min. Se lasă să se răcească, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă două ouă şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umplu feliile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc in ulei. După ce sint gata, se scot scobitorile. Rulourile se servesc cu garnituri de legume (cartofi natur, cartofi prăjiţi, piure de cartofi etc.) şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, creier 350 g, făină 30 g, buă 4 buc, pesmet 100 g, ceapă 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie felii, se bate cu un bătator de şniţel şi i se dă sare. Creierul se lasă să stea in apă timp de 2 ore, pentru a se dizolva sangele. Se curăţă de pieliţe, se fierbe timp de 20 min. in apă cu sare, se scurge şi se toacă mărunt cu un cuţit. Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, se adaugă creierul şi se călesc ampreună timp de 10 min. Se lasă să se răcească, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă două ouă şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umplu feliile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc in ulei. După ce sint gata, se scot scobitorile. Rulourile se servesc cu garnituri de legume (cartofi natur, cartofi prăjiţi, piure de cartofi etc.) şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :