Statistics:
Visits: 1,155 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Creier de porc pane
Q: | Intreaba despre Creier de porc pane |
Ingreriente:
Creier de porc 750 g, zarzavat de supă 150 g, ceapă 75 g, oţet 9° 20 ml, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 125 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se lasă creierul să stea 2 ore în apă rece, ca să se dizolve sângele, apoi se curăţă de pieliţă. Zarzavatul de supă, ceapa, oţetul, piperul şi sarea se fierb circa 40 min, se adaugă creierul şi se mai fierbe 20 min. Se lasă să se răcească în zeama în care a fiert, se scurge bine şi se taie felii. Se trec feliile prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se serveşte cu piure de cartofi, cartofi prăjiţi sau natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Creier de porc 750 g, zarzavat de supă 150 g, ceapă 75 g, oţet 9° 20 ml, făină 75 g, ouă 2 buc, pesmet 100 g, ulei 125 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se lasă creierul să stea 2 ore în apă rece, ca să se dizolve sângele, apoi se curăţă de pieliţă. Zarzavatul de supă, ceapa, oţetul, piperul şi sarea se fierb circa 40 min, se adaugă creierul şi se mai fierbe 20 min. Se lasă să se răcească în zeama în care a fiert, se scurge bine şi se taie felii. Se trec feliile prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei. Se serveşte cu piure de cartofi, cartofi prăjiţi sau natur.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: creier de porc, zarzavat, pesmet, cartofi |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :