FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,019
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu creier

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulouri de carne de porc umplute cu creier

 Q:   Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu creier       
Rulouri de carne de porc umplute cu creierIngrediente :

Carne de porc 750 g, creier 350 g, făină 30 g, buă 4 buc, pesmet 100 g, ceapă 100 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Carnea se taie felii, se bate cu un bătator de şniţel şi i se dă sare. Creierul se lasă să stea in apă timp de 2 ore, pentru a se dizolva sangele. Se curăţă de pieliţe, se fierbe timp de 20 min. in apă cu sare, se scurge şi se toacă mărunt cu un cuţit. Ceapa se toacă şi se căleşte in ulei, se adaugă creierul şi se călesc ampreună timp de 10 min. Se lasă să se răcească, se potriveşte gustul cu sare şi piper, se adaugă două ouă şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umplu feliile de carne, se rulează, se fixează cu scobitori, se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc in ulei. După ce sint gata, se scot scobitorile. Rulourile se servesc cu garnituri de legume (cartofi natur, cartofi prăjiţi, piure de cartofi etc.) şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: rulou, porc, piper, creier



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :