FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 909
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez

 Q:   Intreaba despre Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez       
Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez Ingrediente

600 g carne (muschi sau pulpa de porc), 150 g sunca, 100 g orez, 100 g untura, 2 oua, patrunjel verde, piper.
Pentru sos: 50 g unt, 50 g faina, 100 g smantana.

Carnea se taie in felii care se bat si se sareaza. intre timp, se taie sunca in cubulete mici si se pune la prajit intr-o cratita cu untura.

Dupa ce s-a prajit putin se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, amestecandu-se de la inceput fara intrerupere 5—6 min pe foc potrivit, apoi se stinge cu 300 ml apa sau supa de oase, se potriveste de sare, se acopera cu un capac si se lasa pe foc domol 15—20 min, dupa care orezul se rastoarna intr-un vas, se lasa sa se raceasca si se adauga ouale, patrunjelul verde taiat marunt, piper si se amesteca bine.

Cu aceasta compozitie se umplu feliile de carne, apoi se ruleaza si se prind cu scobitori sau se leaga cu ata. Rulourile pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu untura si se introduc in cuptor. Intre timp, intr-o cratita se pune la topit untul, peste care se toarna faina care se caleste 3—4 min pe foc foarte moale, se stinge cu supa sau cu apa calduta si smantana si, dupa ce a dat in cateva clocote, se strecoara sosul peste rulouri, apoi se mai lasa sa fiarba impreuna 30 min. Se servesc cu garnitura de cartofi sau de orez sau cu soteuri de legume.


Tag-uri: rulouri, porc, sunca, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :