Statistics:
Visits: 903 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez
Q: | Intreaba despre Rulouri din muschi de porc cu sunca si orez |
Ingrediente
600 g carne (muschi sau pulpa de porc), 150 g sunca, 100 g orez, 100 g untura, 2 oua, patrunjel verde, piper.
Pentru sos: 50 g unt, 50 g faina, 100 g smantana.
Carnea se taie in felii care se bat si se sareaza. intre timp, se taie sunca in cubulete mici si se pune la prajit intr-o cratita cu untura.
Dupa ce s-a prajit putin se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, amestecandu-se de la inceput fara intrerupere 5—6 min pe foc potrivit, apoi se stinge cu 300 ml apa sau supa de oase, se potriveste de sare, se acopera cu un capac si se lasa pe foc domol 15—20 min, dupa care orezul se rastoarna intr-un vas, se lasa sa se raceasca si se adauga ouale, patrunjelul verde taiat marunt, piper si se amesteca bine.
Cu aceasta compozitie se umplu feliile de carne, apoi se ruleaza si se prind cu scobitori sau se leaga cu ata. Rulourile pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu untura si se introduc in cuptor. Intre timp, intr-o cratita se pune la topit untul, peste care se toarna faina care se caleste 3—4 min pe foc foarte moale, se stinge cu supa sau cu apa calduta si smantana si, dupa ce a dat in cateva clocote, se strecoara sosul peste rulouri, apoi se mai lasa sa fiarba impreuna 30 min. Se servesc cu garnitura de cartofi sau de orez sau cu soteuri de legume.
600 g carne (muschi sau pulpa de porc), 150 g sunca, 100 g orez, 100 g untura, 2 oua, patrunjel verde, piper.
Pentru sos: 50 g unt, 50 g faina, 100 g smantana.
Carnea se taie in felii care se bat si se sareaza. intre timp, se taie sunca in cubulete mici si se pune la prajit intr-o cratita cu untura.
Dupa ce s-a prajit putin se adauga orezul ales, spalat si scurs de apa, amestecandu-se de la inceput fara intrerupere 5—6 min pe foc potrivit, apoi se stinge cu 300 ml apa sau supa de oase, se potriveste de sare, se acopera cu un capac si se lasa pe foc domol 15—20 min, dupa care orezul se rastoarna intr-un vas, se lasa sa se raceasca si se adauga ouale, patrunjelul verde taiat marunt, piper si se amesteca bine.
Cu aceasta compozitie se umplu feliile de carne, apoi se ruleaza si se prind cu scobitori sau se leaga cu ata. Rulourile pregatite se aseaza intr-o tava unsa cu untura si se introduc in cuptor. Intre timp, intr-o cratita se pune la topit untul, peste care se toarna faina care se caleste 3—4 min pe foc foarte moale, se stinge cu supa sau cu apa calduta si smantana si, dupa ce a dat in cateva clocote, se strecoara sosul peste rulouri, apoi se mai lasa sa fiarba impreuna 30 min. Se servesc cu garnitura de cartofi sau de orez sau cu soteuri de legume.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :