FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 929
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Gulii umplute cu carne de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Gulii umplute cu carne de porc

 Q:   Intreaba despre Gulii umplute cu carne de porc       
Gulii umplute cu carne de porcIngreriente:

Gulii tinere 2 kg, carne de porc 400 g, orez 100 g, ceapă 75 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, unt 50 g, supă de oase 200 ml, bulion de tomate 50 g, smântână 300 g, piper, sare.

Cum se prepară:

Guliile se curăţă de coajă, se taie un căpăcel, se scobesc cu o linguriţă de scobit, lăsându-se un perete de circa 5 mm de jur împrejur. Aceste carcase se opăresc circa 20 min, apoi se umplu cu o compoziţie preparată din carne tocată, ceapă tocată şi călită în ulei, orez fiert separat, sare, piper şi verdeaţă tocată. Se aşează guliile într-o cratiţă unsă cu ulei şi se pune pe fiecare gulie câte o bucăţică de unt. Între gulii se pun miezurile guliilor şi restul de umplutură, se toarnă în cratiţă un sos preparat din restul de ulei, supă de oase, bulion şi puţină apă. Se potriveşte gustul sosului cu sare, se fierbe puţin pe plită, apoi se dă vasul la cuptor timp de 45 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: gulii umplute, carne de porc, ceapa, verdeata, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :