Statistics:
Visits: 925 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gulii umplute cu carne de porc
Q: | Intreaba despre Gulii umplute cu carne de porc |
Ingreriente:
Gulii tinere 2 kg, carne de porc 400 g, orez 100 g, ceapă 75 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, unt 50 g, supă de oase 200 ml, bulion de tomate 50 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Guliile se curăţă de coajă, se taie un căpăcel, se scobesc cu o linguriţă de scobit, lăsându-se un perete de circa 5 mm de jur împrejur. Aceste carcase se opăresc circa 20 min, apoi se umplu cu o compoziţie preparată din carne tocată, ceapă tocată şi călită în ulei, orez fiert separat, sare, piper şi verdeaţă tocată. Se aşează guliile într-o cratiţă unsă cu ulei şi se pune pe fiecare gulie câte o bucăţică de unt. Între gulii se pun miezurile guliilor şi restul de umplutură, se toarnă în cratiţă un sos preparat din restul de ulei, supă de oase, bulion şi puţină apă. Se potriveşte gustul sosului cu sare, se fierbe puţin pe plită, apoi se dă vasul la cuptor timp de 45 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Gulii tinere 2 kg, carne de porc 400 g, orez 100 g, ceapă 75 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, unt 50 g, supă de oase 200 ml, bulion de tomate 50 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Guliile se curăţă de coajă, se taie un căpăcel, se scobesc cu o linguriţă de scobit, lăsându-se un perete de circa 5 mm de jur împrejur. Aceste carcase se opăresc circa 20 min, apoi se umplu cu o compoziţie preparată din carne tocată, ceapă tocată şi călită în ulei, orez fiert separat, sare, piper şi verdeaţă tocată. Se aşează guliile într-o cratiţă unsă cu ulei şi se pune pe fiecare gulie câte o bucăţică de unt. Între gulii se pun miezurile guliilor şi restul de umplutură, se toarnă în cratiţă un sos preparat din restul de ulei, supă de oase, bulion şi puţină apă. Se potriveşte gustul sosului cu sare, se fierbe puţin pe plită, apoi se dă vasul la cuptor timp de 45 min. La servit se adaugă smântână la fiecare porţie.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: gulii umplute, carne de porc, ceapa, verdeata, smantana |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :