Statistics:
Visits: 803 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri din carne de porc cu franzela
Q: | Intreaba despre Rulouri din carne de porc cu franzela |
Ingrediente
6 felii de carne din pulpa de porc (a 150 g felia), 250 g franzela, 2 oua, 1-2 linguri de patrunjel taiat marunt, 250 ml lapte, 100 g ceapa, 100 g untura, 1 lingura de bulion, piper, sare, 1/2 pahar de vin, 50 g faina.
Mod de preparare
Se sareaza feliile de carne si se bat cu ciocanul de snitele. Intre timp, se curata franzela de coaja, se taie in felii si se inmoaie in lapte, apoi se adauga oua, piper, sare, patrunjelul taiat marunt, se amesteca si cu compozitia respectiva se umplu feliile de carne, se ruleaza si se prind cu scobitori.
Se prajesc cat sa se rumeneasca pe deasupra, apoi se scot intr-o tava de marime potrivita si se mai inabusa cu putina supa la cuptor, pana se prepara sosul.
In untura ramasa in vasul in care s-au prajit rulourile se adauga ceapa taiata subtire si se caleste 5—6 min, dupa care se adauga faina si se caleste in continuare amestecandu-se pana se ingalbeneste putin, se adauga bulionu), se stinge cu 2—3 pahare (polonice) de supa de oase sau apa si se lasa sa mai fiarba 10—20 min.
Se strecoara sosul peste rulouri si se mai lasa sa fiarba 20—30 min impreuna. In acest interval de fierbere se adauga vinul si se potriveste de sare. Cand sunt gata se scot scobitorile.
6 felii de carne din pulpa de porc (a 150 g felia), 250 g franzela, 2 oua, 1-2 linguri de patrunjel taiat marunt, 250 ml lapte, 100 g ceapa, 100 g untura, 1 lingura de bulion, piper, sare, 1/2 pahar de vin, 50 g faina.
Mod de preparare
Se sareaza feliile de carne si se bat cu ciocanul de snitele. Intre timp, se curata franzela de coaja, se taie in felii si se inmoaie in lapte, apoi se adauga oua, piper, sare, patrunjelul taiat marunt, se amesteca si cu compozitia respectiva se umplu feliile de carne, se ruleaza si se prind cu scobitori.
Se prajesc cat sa se rumeneasca pe deasupra, apoi se scot intr-o tava de marime potrivita si se mai inabusa cu putina supa la cuptor, pana se prepara sosul.
In untura ramasa in vasul in care s-au prajit rulourile se adauga ceapa taiata subtire si se caleste 5—6 min, dupa care se adauga faina si se caleste in continuare amestecandu-se pana se ingalbeneste putin, se adauga bulionu), se stinge cu 2—3 pahare (polonice) de supa de oase sau apa si se lasa sa mai fiarba 10—20 min.
Se strecoara sosul peste rulouri si se mai lasa sa fiarba 20—30 min impreuna. In acest interval de fierbere se adauga vinul si se potriveste de sare. Cand sunt gata se scot scobitorile.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :