FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 755
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulouri din carne de porc cu franzela

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulouri din carne de porc cu franzela

 Q:   Intreaba despre Rulouri din carne de porc cu franzela       
Rulouri din carne de porc cu franzelaIngrediente

6 felii de carne din pulpa de porc (a 150 g felia), 250 g franzela, 2 oua, 1-2 linguri de patrunjel taiat marunt, 250 ml lapte, 100 g ceapa, 100 g untura, 1 lingura de bulion, piper, sare, 1/2 pahar de vin, 50 g faina.

Mod de preparare

Se sareaza feliile de carne si se bat cu ciocanul de snitele. Intre timp, se curata franzela de coaja, se taie in felii si se inmoaie in lapte, apoi se adauga oua, piper, sare, patrunjelul taiat marunt, se amesteca si cu compozitia respectiva se umplu feliile de carne, se ruleaza si se prind cu scobitori.

Se prajesc cat sa se rumeneasca pe deasupra, apoi se scot intr-o tava de marime potrivita si se mai inabusa cu putina supa la cuptor, pana se prepara sosul.

In untura ramasa in vasul in care s-au prajit rulourile se adauga ceapa taiata subtire si se caleste 5—6 min, dupa care se adauga faina si se caleste in continuare amestecandu-se pana se ingalbeneste putin, se adauga bulionu), se stinge cu 2—3 pahare (polonice) de supa de oase sau apa si se lasa sa mai fiarba 10—20 min.

Se strecoara sosul peste rulouri si se mai lasa sa fiarba 20—30 min impreuna. In acest interval de fierbere se adauga vinul si se potriveste de sare. Cand sunt gata se scot scobitorile.


Tag-uri: rulouri, porc, franzela



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :