Statistics:
Visits: 1,279 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri de carne de porc umplute cu ficat
Q: | Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu ficat |
Ingrediente :
Pulpă de porc 750 g, ficat de porc 350 g, slănină afumată l00 g, ceapă 300 g, ulei 125 g, ouă 4 buc, făină 50 g, pesmet 100 g, sare.
Mode de preparare :
Pulpa de porc se taie felii subţiri, se bat cu un batator de şniţel şi se sărează. Ficatul se opăreşte bine, se trece prin maşina de tocat impreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă ficatul şi slănina tocată şi se călesc impreună. Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească, se adaugă 2 ouă şi sare şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umplu feliile de carne, se rulează şi se fixează la capete cu scobitori. Se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc in ulei. Se scot scobitorile şi se aşează rulourile pe un platou. Se mănancă cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pulpă de porc 750 g, ficat de porc 350 g, slănină afumată l00 g, ceapă 300 g, ulei 125 g, ouă 4 buc, făină 50 g, pesmet 100 g, sare.
Mode de preparare :
Pulpa de porc se taie felii subţiri, se bat cu un batator de şniţel şi se sărează. Ficatul se opăreşte bine, se trece prin maşina de tocat impreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă ficatul şi slănina tocată şi se călesc impreună. Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească, se adaugă 2 ouă şi sare şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umplu feliile de carne, se rulează şi se fixează la capete cu scobitori. Se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc in ulei. Se scot scobitorile şi se aşează rulourile pe un platou. Se mănancă cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :