FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,210
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu ficat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rulouri de carne de porc umplute cu ficat

 Q:   Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu ficat       
Rulouri de carne de porc umplute cu ficatIngrediente :

Pulpă de porc 750 g, ficat de porc 350 g, slănină afumată l00 g, ceapă 300 g, ulei 125 g, ouă 4 buc, făină 50 g, pesmet 100 g, sare.

Mode de preparare :

Pulpa de porc se taie felii subţiri, se bat cu un batator de şniţel şi se sărează. Ficatul se opăreşte bine, se trece prin maşina de tocat impreună cu slănina. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte in ulei, se adaugă ficatul şi slănina tocată şi se călesc impreună. Se ia vasul de pe foc şi se lasă să se răcească, se adaugă 2 ouă şi sare şi se amestecă bine. Cu această compoziţie se umplu feliile de carne, se rulează şi se fixează la capete cu scobitori. Se trec prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc in ulei. Se scot scobitorile şi se aşează rulourile pe un platou. Se mănancă cu garnituri de legume şi salate.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: rulada, porc, ficat, pesmet



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 31 October '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :