Statistics:
Visits: 862 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri de carne de porc umplute cu mezeluri
Q: | Intreaba despre Rulouri de carne de porc umplute cu mezeluri |
Ingrediente :
Carne de porc 750 g, parizer 150 g, slănină afumată 100 g, castraveţi in oţet 200 g, morcovi 100 g, vin alb 200 ml, ,ulei 100 g, smantană 200 g, verdeaţă 1 leg, muştar 20 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie felii subţiri, se bate cu un batator de şniţel şi se condimentează cu sare, piper şi puţin muştar. Slănina, parizerul, morcovii şi castraveţii se taie in ştraifuri, care se repartizează in mod egal pe toate feliile de carne, se rulează şi se fixează cu scobitori, se aşează intr-o tavă de cuptor unsă cu ulei, se adaugă două linguri de apă şi se dă vasul la cuptor ca să se rumenească. Se scot scobitorile, se adaugă vinul, restul de ulei şi smantină şi se lasă să mai fiarbă circa 30 min. sub capac. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de porc 750 g, parizer 150 g, slănină afumată 100 g, castraveţi in oţet 200 g, morcovi 100 g, vin alb 200 ml, ,ulei 100 g, smantană 200 g, verdeaţă 1 leg, muştar 20 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie felii subţiri, se bate cu un batator de şniţel şi se condimentează cu sare, piper şi puţin muştar. Slănina, parizerul, morcovii şi castraveţii se taie in ştraifuri, care se repartizează in mod egal pe toate feliile de carne, se rulează şi se fixează cu scobitori, se aşează intr-o tavă de cuptor unsă cu ulei, se adaugă două linguri de apă şi se dă vasul la cuptor ca să se rumenească. Se scot scobitorile, se adaugă vinul, restul de ulei şi smantină şi se lasă să mai fiarbă circa 30 min. sub capac. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 31 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :