Statistics:
Visits: 773 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu ciuperci II
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu ciuperci II |
Ingrediente:
Roşii 1,5 kg. ciuperci proaspete 600 g, unt 100 g, ceapă 150 g, morcovi 200 g, zahăr 20 g, pesmet 50 g, bulion de tomate 50 g, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scot seminţele cu o linguriţă de scobit şi se aşază cu gura in jos ca să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt, se adaugă morcovii daţi pe razătoare şi ciupercile opărite şi tăiate julien şi se călesc împreună. După circa 10 min. se adaugă pesmetul, sarea şi piperul. După ce ciupercile s-au înmuiat, se sting cu o parte din bulionul subţiat cu apă şi se lasă să fiarbă 30 min. la un foc domol. Se ia vasul de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată mărunt, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se aşează intr-un vas de cuptor uns cu unt. Din restul de bulion, o lingură de zahăr şi restul de unt se face un sos, care se toarnă peste roşii şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. Cand roşiile sunt aproape gata, se adaugă smantană şi se mai lasă cateva minute la cuptor.
Roşii 1,5 kg. ciuperci proaspete 600 g, unt 100 g, ceapă 150 g, morcovi 200 g, zahăr 20 g, pesmet 50 g, bulion de tomate 50 g, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scot seminţele cu o linguriţă de scobit şi se aşază cu gura in jos ca să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt, se adaugă morcovii daţi pe razătoare şi ciupercile opărite şi tăiate julien şi se călesc împreună. După circa 10 min. se adaugă pesmetul, sarea şi piperul. După ce ciupercile s-au înmuiat, se sting cu o parte din bulionul subţiat cu apă şi se lasă să fiarbă 30 min. la un foc domol. Se ia vasul de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată mărunt, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se aşează intr-un vas de cuptor uns cu unt. Din restul de bulion, o lingură de zahăr şi restul de unt se face un sos, care se toarnă peste roşii şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare. Cand roşiile sunt aproape gata, se adaugă smantană şi se mai lasă cateva minute la cuptor.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :