FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 925
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rosii umplute cu tocatura de carne calita

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rosii umplute cu tocatura de carne calita

 Q:   Intreaba despre Rosii umplute cu tocatura de carne calita       
Rosii umplute cu tocatura de carne calitaIngrediente

300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 12 rosii, 100 g ceapa, 100 g untura, 100 g smantana, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura de faina, piper, sare, 1 lingura de bulion.

Mod de preparare

Se aleg rosiile de aceeasi marime, se taie la cotor atat cat sa permite sa se scobeasca miezul cu o lingurita.

Dupa ce s-au golit de miez, se pun rosiile cu gura in jos sa se scurga, apoi se umplu cu tocatura de carne pregatita in felul urmator:
ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita cu untura, se adauga carnea taiata in bucati mici si se mai calesc 10—20 min impreuna, dupa care se raceste si se trece totul prin masina de tocat.

Se adauga sare, piper, oua, se amesteca bine si se poate folosi.
Rosiile umplute se aseaza cu partea umpluta in jos intr-o tava unsa cu untura, se ung si se introduc in cuptorul potrivit de incalzit.

Carnea fiind calita, iar peretii rosiilor fragezi, acestea sunt repede gata.
Se servesc cu sos de rosii preparat astfel: bulionul se dilueaza cu 1/2
L supa de oase sau cu apa, se adauga miezul de la rosii, faina dizolvata si se da in cateva clocote, dupa care se strecoara, se potriveste de sare si dupa preferinta se adauga smantana, zahar si patrunjel verde taiat marunt.


Tag-uri: rosii, carne, tocatura



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :