Statistics:
Visits: 925 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu tocatura de carne calita
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu tocatura de carne calita |
Ingrediente
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 12 rosii, 100 g ceapa, 100 g untura, 100 g smantana, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura de faina, piper, sare, 1 lingura de bulion.
Mod de preparare
Se aleg rosiile de aceeasi marime, se taie la cotor atat cat sa permite sa se scobeasca miezul cu o lingurita.
Dupa ce s-au golit de miez, se pun rosiile cu gura in jos sa se scurga, apoi se umplu cu tocatura de carne pregatita in felul urmator:
ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita cu untura, se adauga carnea taiata in bucati mici si se mai calesc 10—20 min impreuna, dupa care se raceste si se trece totul prin masina de tocat.
Se adauga sare, piper, oua, se amesteca bine si se poate folosi.
Rosiile umplute se aseaza cu partea umpluta in jos intr-o tava unsa cu untura, se ung si se introduc in cuptorul potrivit de incalzit.
Carnea fiind calita, iar peretii rosiilor fragezi, acestea sunt repede gata.
Se servesc cu sos de rosii preparat astfel: bulionul se dilueaza cu 1/2
L supa de oase sau cu apa, se adauga miezul de la rosii, faina dizolvata si se da in cateva clocote, dupa care se strecoara, se potriveste de sare si dupa preferinta se adauga smantana, zahar si patrunjel verde taiat marunt.
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 12 rosii, 100 g ceapa, 100 g untura, 100 g smantana, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura de faina, piper, sare, 1 lingura de bulion.
Mod de preparare
Se aleg rosiile de aceeasi marime, se taie la cotor atat cat sa permite sa se scobeasca miezul cu o lingurita.
Dupa ce s-au golit de miez, se pun rosiile cu gura in jos sa se scurga, apoi se umplu cu tocatura de carne pregatita in felul urmator:
ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita cu untura, se adauga carnea taiata in bucati mici si se mai calesc 10—20 min impreuna, dupa care se raceste si se trece totul prin masina de tocat.
Se adauga sare, piper, oua, se amesteca bine si se poate folosi.
Rosiile umplute se aseaza cu partea umpluta in jos intr-o tava unsa cu untura, se ung si se introduc in cuptorul potrivit de incalzit.
Carnea fiind calita, iar peretii rosiilor fragezi, acestea sunt repede gata.
Se servesc cu sos de rosii preparat astfel: bulionul se dilueaza cu 1/2
L supa de oase sau cu apa, se adauga miezul de la rosii, faina dizolvata si se da in cateva clocote, dupa care se strecoara, se potriveste de sare si dupa preferinta se adauga smantana, zahar si patrunjel verde taiat marunt.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :