Statistics:
Visits: 843 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci Umplute a la Suceava
Q: | Intreaba despre Ciuperci Umplute a la Suceava |
Ciuperci umplute a la Suceava:
Ingrediente:
Ciuperci 1,5 kg, costiţă afumată 50 g, şuncă presată 100 g, ouă 4 buc, verdeaţă 2 leg, ceapă 200 g, usturoi 25 g, ulei 50 g, piper, sare.
Cum se prepara?
Se aleg ciuperci cu pălării mari, se taie cozile, se spală în mai multe ape, se aşează intr-o tavă cu puţin ulei şi se presară cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă costiţa si şunca presată trecute prin maşina de tocat, piper şi sare si se mai călesc puţin împreună. Se ia vasul de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată, mujdeiul de usturoi, două ouă fierte şi tocate şi doua ouă crude. Cu această compoziţie se umplu ciupercile, se dă tava la cuptor şi se lasă, pană ce ciupercile sunt gata.
Se lasă să se răcească, se asează pe felii de roşii, se pune pe deasupra lor mujdei de usturoi şi se presară cu verdeaţă.
Ingrediente:
Ciuperci 1,5 kg, costiţă afumată 50 g, şuncă presată 100 g, ouă 4 buc, verdeaţă 2 leg, ceapă 200 g, usturoi 25 g, ulei 50 g, piper, sare.
Cum se prepara?
Se aleg ciuperci cu pălării mari, se taie cozile, se spală în mai multe ape, se aşează intr-o tavă cu puţin ulei şi se presară cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă costiţa si şunca presată trecute prin maşina de tocat, piper şi sare si se mai călesc puţin împreună. Se ia vasul de pe foc, se adaugă verdeaţa tocată, mujdeiul de usturoi, două ouă fierte şi tocate şi doua ouă crude. Cu această compoziţie se umplu ciupercile, se dă tava la cuptor şi se lasă, pană ce ciupercile sunt gata.
Se lasă să se răcească, se asează pe felii de roşii, se pune pe deasupra lor mujdei de usturoi şi se presară cu verdeaţă.
Tag-uri: ciuperci umplute, suceava, gustare, costita afumata, sunca presata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :