Statistics:
Visits: 778 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu tocatura de carne
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu tocatura de carne |
Se prepară la fel ca guliile umplute.
Se aleg roşii mari, tari şi de aceeaşi mărime. Se taie la cotor, atat cat să permită să se scobească roşia de miez cu o linguriţă.
După ce se umplu cu tocătură preparată ca în reţeta "Ardei umpluti cu tocatura de carne", roşiile se pun într-o tavă şi se introduc în cuptorul potrivit de încălzit şi, ca să nu se parlească, se acoperă cu o hartie unsă.
Se servesc cu sos tomat la care se adaugă miezul roşiilor scobite şi după ce au mai fiert împreună 10—20 min se strecoară, iar în sosul strecurat se adaugă smantană, sau se serveşte smantană la masă separat.
Se aleg roşii mari, tari şi de aceeaşi mărime. Se taie la cotor, atat cat să permită să se scobească roşia de miez cu o linguriţă.
După ce se umplu cu tocătură preparată ca în reţeta "Ardei umpluti cu tocatura de carne", roşiile se pun într-o tavă şi se introduc în cuptorul potrivit de încălzit şi, ca să nu se parlească, se acoperă cu o hartie unsă.
Se servesc cu sos tomat la care se adaugă miezul roşiilor scobite şi după ce au mai fiert împreună 10—20 min se strecoară, iar în sosul strecurat se adaugă smantană, sau se serveşte smantană la masă separat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 27 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :