Statistics:
Visits: 879 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu ciuperci I
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu ciuperci I |
Ingrediente:
Roşii 1,5 kg, ciuperci proaspete 600 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g, pesmet 50 g, usturoi 10 g, zahăr 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se taie capacele roşiilor, se scobesc cu o linguriţă de scobit si se aşază cu gura în jos ca să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile opărite şi tocate mărunt, pesmet, sare şi piper şi se călesc împreună. Se sting cu puţin bulion amestecat cu mujdei de usturoi şi puţină apă şi se fierb la un foc domol, pană ce sosul se îngroaşă. Se iau de pe foc, se temperează, se umplu roşiile şi se aşează într-un vas de cuptor. Din restul de ulei, restul de bulion, o lingură de zahăr şi sare se prepară un sos ce se toarnă peste roşii şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
Roşii 1,5 kg, ciuperci proaspete 600 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, bulion de tomate 50 g, pesmet 50 g, usturoi 10 g, zahăr 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se taie capacele roşiilor, se scobesc cu o linguriţă de scobit si se aşază cu gura în jos ca să se scurgă. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă ciupercile opărite şi tocate mărunt, pesmet, sare şi piper şi se călesc împreună. Se sting cu puţin bulion amestecat cu mujdei de usturoi şi puţină apă şi se fierb la un foc domol, pană ce sosul se îngroaşă. Se iau de pe foc, se temperează, se umplu roşiile şi se aşează într-un vas de cuptor. Din restul de ulei, restul de bulion, o lingură de zahăr şi sare se prepară un sos ce se toarnă peste roşii şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :