Statistics:
Visits: 880 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Oua umplute cu pasta de ciuperci
Q: | Intreaba despre Oua umplute cu pasta de ciuperci |
Ingrediente:
6 ouă, 150 g ciuperci, 50 g unt, 1 lingură de pătrunjel verde tocat, sare, piper.
Mod de preparare:
Ouăle fierte tari se taie în două pe lungime, se scot gălbenuşurile şi se umplu cu pastă preparată în felul următor: se fierb ciupercile tăiate feliuţe subţiri, cu puţină sare şi cateva picături de zeamă de lămaie, în apă cat să le acopere. După ce ciupercile sunt fierte se toacă foarte mărunt. Gălbenuşurile sfăramate se freacă cu untul moale, după care se adaugă ciupercile tocate, verdeaţa tocată, sare şi piper după gust. Cu pasta rezultată se umplu cu varf jumătăţile de albuş. Pentru decor, se pot opri 2- 3 gălbenuşuri care se dau prin sită direct deasupra ouălor umplute, care se aşează pe un platou rotund garnisit pe marginre cu salată verde.
6 ouă, 150 g ciuperci, 50 g unt, 1 lingură de pătrunjel verde tocat, sare, piper.
Mod de preparare:
Ouăle fierte tari se taie în două pe lungime, se scot gălbenuşurile şi se umplu cu pastă preparată în felul următor: se fierb ciupercile tăiate feliuţe subţiri, cu puţină sare şi cateva picături de zeamă de lămaie, în apă cat să le acopere. După ce ciupercile sunt fierte se toacă foarte mărunt. Gălbenuşurile sfăramate se freacă cu untul moale, după care se adaugă ciupercile tocate, verdeaţa tocată, sare şi piper după gust. Cu pasta rezultată se umplu cu varf jumătăţile de albuş. Pentru decor, se pot opri 2- 3 gălbenuşuri care se dau prin sită direct deasupra ouălor umplute, care se aşează pe un platou rotund garnisit pe marginre cu salată verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :