Statistics:
Visits: 911 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rosii umplute cu ficat de porc
Q: | Intreaba despre Rosii umplute cu ficat de porc |
Ingrediente:
Roşii 1.8 kg. ficat de porc 600 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, franzelă 400 g, caşcaval 50 g, făină 50 g, smantană 250 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se lasă cu gura în jos ca să se scurgă. Ficatul se fierbe timp de circa 10 min., se trece prin maşina de tocat, apoi se căleşte în ulei împreună cu ceapa tocată şi călită. Se adaugă ouăle, franzela înmuiată în apă şi stoarsă, sarea şi piperul, se amestecă bine, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se aşează într-o tavă unsă cu ulei, se presară pe deasupra cu caşcaval şi se dă tava la cuptor. Miezurile de roşii se fierb, se pasează prin sită sau pasoar, se amestecă cu făină, sare şi restul de ulei şi se fierb împreună cateva minute. Acest sos se toarnă peste roşiile umplute, îndată ce acestea s-au rumenit, şi se mai lasă la cuptor circa 10 min. La servit se adaugă smantană.
Roşii 1.8 kg. ficat de porc 600 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, franzelă 400 g, caşcaval 50 g, făină 50 g, smantană 250 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se lasă cu gura în jos ca să se scurgă. Ficatul se fierbe timp de circa 10 min., se trece prin maşina de tocat, apoi se căleşte în ulei împreună cu ceapa tocată şi călită. Se adaugă ouăle, franzela înmuiată în apă şi stoarsă, sarea şi piperul, se amestecă bine, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se aşează într-o tavă unsă cu ulei, se presară pe deasupra cu caşcaval şi se dă tava la cuptor. Miezurile de roşii se fierb, se pasează prin sită sau pasoar, se amestecă cu făină, sare şi restul de ulei şi se fierb împreună cateva minute. Acest sos se toarnă peste roşiile umplute, îndată ce acestea s-au rumenit, şi se mai lasă la cuptor circa 10 min. La servit se adaugă smantană.
Tag-uri: rosii, ficat de porc, ceapa, cascaval |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :