FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 904
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rosii umplute cu ficat de porc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rosii umplute cu ficat de porc

 Q:   Intreaba despre Rosii umplute cu ficat de porc       
Rosii umplute cu ficat de porcIngrediente:

Roşii 1.8 kg. ficat de porc 600 g, ceapă 200 g, ulei 100 g, ouă 2 buc, franzelă 400 g, caşcaval 50 g, făină 50 g, smantană 250 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se aleg roşii de aceeaşi mărime, se taie capacele, se scobesc cu o linguriţă de scobit şi se lasă cu gura în jos ca să se scurgă. Ficatul se fierbe timp de circa 10 min., se trece prin maşina de tocat, apoi se căleşte în ulei împreună cu ceapa tocată şi călită. Se adaugă ouăle, franzela înmuiată în apă şi stoarsă, sarea şi piperul, se amestecă bine, se umplu roşiile cu această compoziţie şi se aşează într-o tavă unsă cu ulei, se presară pe deasupra cu caşcaval şi se dă tava la cuptor. Miezurile de roşii se fierb, se pasează prin sită sau pasoar, se amestecă cu făină, sare şi restul de ulei şi se fierb împreună cateva minute. Acest sos se toarnă peste roşiile umplute, îndată ce acestea s-au rumenit, şi se mai lasă la cuptor circa 10 min. La servit se adaugă smantană.


Tag-uri: rosii, ficat de porc, ceapa, cascaval



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 May '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :