FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 774
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Rosii umplute cu carne de pasare I

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Rosii umplute cu carne de pasare I

 Q:   Intreaba despre Rosii umplute cu carne de pasare I       
Rosii umplute cu carne de pasare IIngrediente

500 g carne de pasăre, 200 g ceapă, 100 g untură sau ulei, 2 ouă, sare, piper, 1-1,5 kg roşii, 600 g sos tomat, 100 g smantană.

Mod de preparare

Roşii de aceeaşi mărime (12 buc.) se taie la cotor atat cat să permită să se scobească cu o linguriţă miezul acestora.

După ce li s-a scos miezul, roşiile se pun cu tăietura in jos să se scurgă, apoi se umplu cu carne preparată in felul următor:
carnea de pasăre tăiată in bucăţi mici se inăbuşă in untură cu ceapă tăiată mărunt şi, după ce se răceşte, se trece prin maşina de tocat. Se adaugă sare, piper pisat, ouă (eventual şi o felie de franzelă inmuiată in lapte) şi se amestecă bine.

Roşiile umplute se aşază intr-o tavă unsă cu ulei şi se introduc in cuptor la foc potrivit, unde se ţin pană se rumenesc pe deasupra.

Se servesc cu sos tomat ,in care s-a pus şi miezul de la roşiile scobite. Sosul se mai fierbe cu miezul de roşii 15—20 min, după care se strecoară.

La masă se serveşte fie sosul separat, fie turnat peste roşii impreună cu smantana.


Tag-uri: rosii, carne, pasare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :