FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 757
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pui cu arpagic

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pui cu arpagic

 Q:   Intreaba despre Pui cu arpagic       
Pui cu arpagicIngrediente

6 sferturi de pui, 500 g arpagic, 300 g ciuperci, 150 g costiţă afumată, 100 ml vin, sare, piper, pătrunjel verde, 100 g untură.

Mod de preparare

Sferturile de pui se sărează şi se prăjesc cu o parte din untură. După ce puiul s-a prăjit se stinge cu apă, se adaugă ciupercile curăţate, spălate şi tăiate in felii şi se inăbuşă impreună pe foc domol.

Intre timp, se taie costiţa cubuleţe, se prăjeşte puţin intr-o tigaie şi se adaugă la pui. Arpagicul curăţat se inăbuşă separat in restul de untură cu puţină apă, pană se inmoaie, şi se adaugă cand puiul este gata.

Se adaugă sare, piper, vinul şi se mai lasă să fiarbă 5—6 min.
La inumite ocazii acest preparat se serveşte pe crutoane de franzelă tăiată după mărimea bucăţilor de pui.

Bucăţile de franzelă se prăjesc in unt, se pun pe platou, deasupra crutoanelor se aşază cate o bucată de pui şi peste ele se toarnă restul de componente: arpagicul, ciupercile, costiţa (toate impreună cu sosul) şi se presară deasupra cu puţin pătrunjel verde tăiat foarte mărunt.


Tag-uri: pui, arpagic, ciuperci



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :