FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,214
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Zacusca din carne de pasare si ciuperci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Zacusca din carne de pasare si ciuperci

 Q:   Intreaba despre Zacusca din carne de pasare si ciuperci       
Zacusca din carne de pasare si ciuperciIngrediente

300-400 g carne de pasăre fiartă, 200-300 g ciuperci, 500 g arpagic, 200 g ceapă, 150 ml ulei, 50 g bulion, 100 ml vin, 1 g piper pisat, 1 legătură de verdeaţă, sare.

Mod de preparare

După ce se curăţă şi se spală, ciupercile se taie în cubuleţe cu latura de 1-2 cm. Intre timp, se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se căleşte în jumătate din cantitatea de ulei, iar în restul de ulei se înăbuşă arpagicul în prealabil curăţat. Cînd ceapa s-a prăjit pe jumătate, se adaugă ciupercile, se înăbuşă 10-15 min, se mai adaugă bulionul şi se stinge cu vin şi cu zeamă în care a fiert carnea de pasăre.
Se adaugă carnea fiartă (eventual şi prăjită) tăiată în cubuleţe, arpagicul înăbuşit, măslinele opărite dinainte, sare şi piper, se pune compoziţia într-o tavă, se introduce în cuptor şi se ţine pînă dă în fiert.
Se serveşte rece, presărată cu pătrunjel verde tăiat mărunt şi cu felii de lămîie pe deasupra.


Tag-uri: zacusca, carne de pasare, ciuperci, arpagic



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :