FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 814
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Muschi de vaca glasat

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Muschi de vaca glasat

 Q:   Intreaba despre Muschi de vaca glasat       
Muschi de vaca glasat Ingrediente

600 g carne macra, 150 g costita afumata, 100 ml vin, 250 g arpagic, 200 g morcov, 1 telina, 2 cepe, 100 g mazare, 1 lingura de gelatina (20-30 g), sare, piper, 1 foaie de dafin, ulei, 150 g sunca.

Mod de preparare

Se ia o bucata de pulpa de vaca (capac) care se taie rotund, de forma muschiului. Se impaneaza cu costita afumata, morcovi si telina, se sareaza, se pune intr-o cratita cu putin ulei si se prajeste inabusit acoperita cu capac.

Dupa ce carnea s-a rumenit, se adauga ceapa, morcovul, câteva boabe de piper si se lasa sa se inabuse in continuare. Intre timp, se adauga cate putina apa sau supa de oase, iar cand carnea este aproape gata se adauga vinul, foaia de dafin si se mai continua inabusirea, fara sa se arda sosul care s-a format, pana ce carnea este gata.

Carnea se scoate din cratita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii. Sosul se strecoara si se curata de grasime. Cu jumatate din sos se amesteca morcovul, mazarea calita, arpagicul inabusit si sunca taiata in forma de fidea.

Se lasa totul sa mai dea intr-un clocot, apoi se raceste si se aseaza pe un platou; deasupra se pun felii de carne si cu restul de sos in care s-a introdus gelatina dizolvata in cateva linguri de supa rece, dupa ce se mai da intr-un clocot si s-a racit putin, se glaseaza feliile de carne. Se serveste rece, dupa ce sosul s-a inchegat bine.


Tag-uri: muschi, vaca, costita



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :