Statistics:
Visits: 706 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de miel cu legume
Q: | Intreaba despre Mancare de miel cu legume |
Ingrediente :
Carne de miel 1 kg, ulei 100 g, ciuperci 300 g, arpagic 300 g, costiţă afumată 100 g, bulion de tomate 50 g, morcovi 200 g, albitură 200 g, ţelină 100 g, ceapă verde 500 g, verdeaţă 1 leg, usturoi 25 g, făină 50 g, smântână 50 g, roşii 500 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa verde tăiată mărunt, arpagicul curăţat dar netăiat, morcovii, albitura şi ţelina tăiate julien, se adaugă apă şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Separat se rumeneşte făina intr-o tigaie (fără grăsi me) si se amestecă cu bulionul subţiat cu apă. Ciupercile se taie julien şi se călesc în ulei (sub capac). Costiţa se taie în cubuleţe mici, se prăjesc, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe şi se ia vasul de pe foc. Se amestecă totul, se adaugă carnea, se potriveşte gustul de sare, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două, se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de miel 1 kg, ulei 100 g, ciuperci 300 g, arpagic 300 g, costiţă afumată 100 g, bulion de tomate 50 g, morcovi 200 g, albitură 200 g, ţelină 100 g, ceapă verde 500 g, verdeaţă 1 leg, usturoi 25 g, făină 50 g, smântână 50 g, roşii 500 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de miel se curăţă de pieliţe, se porţionează, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa verde tăiată mărunt, arpagicul curăţat dar netăiat, morcovii, albitura şi ţelina tăiate julien, se adaugă apă şi se lasă să fiarbă circa 30 min. Separat se rumeneşte făina intr-o tigaie (fără grăsi me) si se amestecă cu bulionul subţiat cu apă. Ciupercile se taie julien şi se călesc în ulei (sub capac). Costiţa se taie în cubuleţe mici, se prăjesc, se adaugă usturoiul tăiat feliuţe şi se ia vasul de pe foc. Se amestecă totul, se adaugă carnea, se potriveşte gustul de sare, se aşează pe deasupra roşiile tăiate în două, se dă vasul la cuptor pentru gratinare. La servit se presară cu verdeaţă tocată.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :