FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 977
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Jigou de berbec oriental

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Jigou de berbec oriental

 Q:   Intreaba despre Jigou de berbec oriental       
Jigou de berbec orientalIngrediente :

Pulpă de berbec 1,5 kg, usturoi 25 g, ceapă arpagic 600 g, ardei graşi 300 g, orez 200 g, bulion de tomate 50 g, unt 75 g, pătrunjel verde 1 leg, ulei 200 g, oţet 9° 40 ml, piper, sare.

Mod de preparare :

Pulpa de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se impănează cu usturoi, se stropeşte cu puţin oţet, se aşează într-o tavă cu ulei şi se sărează. Arpagicul se curăţă şi se pune în tava cu carne. Se adaugă piperul şi se dă tava la cuptor la un foc iute, stropindu-se din când în când cu sosul format. Când este gata, se scoate din cuptor şi se ţine la cald. Ardeii graşi se tare peşiişori şi se călesc în ulei. Se adaugă orezul curăţat şi spălat şi se continuă călirea. Se stinge apoi cu apă fierbinte amestecată cu bulion, se acoperă vasul şi se mai fierbe 30 min. la cuptor. Pulpa de berbec se taie în felii subţiri şi se serveşte cu arpagic şi orez, iar pe deasupra se toarnă unt topit şi se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: berbec, pulpa, ardei, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :