FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,170
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Crap marinaresc

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Crap marinaresc

 Q:   Intreaba despre Crap marinaresc       
Crap marinarescIngrediente:

7 kg crap, 100 ml ulei, 100 g ceapă, 200 ml vin roşu, 300 g ciuperci, 1/2 kg ceapă arpagic, piper, sare, 1 lingură de făină, 1 lingură de ulei, zeamă de peşte

Mod de preparare:

Se încinge bine uleiul şi se pune ceapa tocată foarte mărunt, lăsand-o să se înmoaie, fără însă a se rumeni. Se pune deasupra peştele tăiat bucăţi, se adaugă vin roşu, piper şi sare, se unge peştele cu ulei şi se introduce în cuptor, lăsîndu-l să se înăbuşe (brezeze), avînd grijă ca ceapa să nu se ardă.

Cand s-a încins bine peştele, se adaugă ciupercile care au fost, în prealabil, călite într-o tigaie, arpagicul de asemenea înăbuşit, precum şi un sos preparat dintr-o lingură de făină prăjită şi rumenită cu o lingură de ulei, stinsă cu zeamă de peşte (supă din oase sau din cap fiert), atît cat sosul să rămînă potrivit de legat, şi se introduce în cuptor pentru 5 min.


Tag-uri: crap, ceapa, vin rosu, piper, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :