FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 810
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Telina a la grec

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Telina a la grec

 Q:   Intreaba despre Telina a la grec       
Telina a la grecIngrediente:

600 g ţelină, 200 g ceapă, 300 g arpagic, 150 g mazăre, 2 legături verdeaţă, 100 ml ulei, 1 lingură făină, 100 g măsline, piper, sare şi sare de lămaie după gust.

Mod de preparare:

Se curăţă ţelină şi se taie în felii rotunde. Dacă ţelină este veştedă, se ţine în prealabil în apă rece. Feliile de ţelină se prăjesc pe rand în ulei, după care în uleiul rămas se căleşte uşor ceapa tocată foarte mărunt. Cand ceapa începe să se îngălbenească uşor, se adaugă făina şi se stinge cu apă. Se potriveşte de sare şi de piper, se adaugă ţelină prăjită, arpagicul înăbuşit, măslinele opărite, mazărea fiartă, mărarul tocat, lăsand să fiarbă totul circa 30 min. Se adaugă după gust, zeamă de lămaie sau sare de lămaie.
Se serveşte rece presărată cu mărar tocat mărunt.


Tag-uri: telina, verdeata, arpagic, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 07 December '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :