FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,150
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Porumbei cu sos de ciuperci si smantana

 Q:   Intreaba despre Porumbei cu sos de ciuperci si smantana       
Porumbei cu sos de ciuperci si smantanaIngrediente

3 porumbei, 100 g unt, 50 ml ulei, 300-400 g ciuperci, 100 g smantană, 1 lingură de făină, sare, piper.

Mod de preparare

După ce sunt sacrificaţi, porumbeii se curăţă de pene fără a se opări, se parlesc la flacără, după care li se scot intestinele împreună cu măruntaiele, apoi se spală, se taie în sferturi, se sărează şi se prăjesc în ulei încălzit, după care se scot în alt vas.

în uleiul rămas se presară făina şi se stinge cu 1-2 pahare de apă caldă, se lasă să dea în fiert, apoi se răstoarnă peste carnea prăjită. între timp, se curăţă şi se spală ciupercile în mai multe ape (ca să nu aibă nisip), se taie subţire şi se călesc în unt, pană scade zeama pe care acestea o lasă, după care se răstoarnă peste carne.
Se adaugă smantană, piper pisat, se potriveşte de sare, iar dacă sosul este prea scăzut se mai adaugă încă puţină apă caldă, şi totul se lasă să mai fiarbă 5-6 min.


Tag-uri: porumbei, sos de ciuperci, smantana



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :