Statistics:
Visits: 733 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu ciuperci si smantana
Q: | Intreaba despre Pui cu ciuperci si smantana |
Ingrediente
900 g pui, 300 g ciuperci proaspete, 100 g ceapă, 100 ml ulei sau unt, 50 g făină, 200 g smantană, 1/2 L lapte sau supă de oase, sare, piper.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi care se sărează şi se prăjesc in unt sau in ulei. După prăjire se scot bucăţile in alt vas, iar in grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt şi cand s-a călit puţin se adaugă ciupercile spălate in mai multe ape şi tăiate felii subţiri şi se mai călesc impreună pană scade apa lăsată de ciuperci.
Se presară apoi cu făină şi se stinge cu apă sau cu lapte. Se adaugă smantana, sare şi piper, după gust, şi se răstoarnă peste bucăţile prăjite, lăsandu-se să fiarbă 8—10 min.
900 g pui, 300 g ciuperci proaspete, 100 g ceapă, 100 ml ulei sau unt, 50 g făină, 200 g smantană, 1/2 L lapte sau supă de oase, sare, piper.
Mod de preparare
Puiul se taie in bucăţi care se sărează şi se prăjesc in unt sau in ulei. După prăjire se scot bucăţile in alt vas, iar in grăsimea rămasă se căleşte ceapa tăiată mărunt şi cand s-a călit puţin se adaugă ciupercile spălate in mai multe ape şi tăiate felii subţiri şi se mai călesc impreună pană scade apa lăsată de ciuperci.
Se presară apoi cu făină şi se stinge cu apă sau cu lapte. Se adaugă smantana, sare şi piper, după gust, şi se răstoarnă peste bucăţile prăjite, lăsandu-se să fiarbă 8—10 min.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :