FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,402
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Ciuperci uscate cu smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Ciuperci uscate cu smantana

 Q:   Intreaba despre Ciuperci uscate cu smantana       
Ciuperci uscate cu smantanaIngrediente

60-100 g ciuperci uscate, 100 g unt sau ulei, 200 g smantana, 1 lingură de făină, sare, piper, pătrunjel verde, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ceapă.

Mod de prepapare

Se spală ciupercile în cateva ape călduţe şi se pun la înmuiat timp de 2-3 ore tot în apă călduţă. Se pun apoi la fiert în aceeaşi apă în care s-au înmuiat, se adaugă rădăcină de pătrunjel crestată, ceapa la fel şi pătrunjelul verde legat cu aţă. (Acestea se pun împreună cu ciupercile pentru a da gust, iar după fiert se înlătură.) Se fierb pe foc domol pană sunt gata. Separat, într-o cratiţă cu fundul gros se pune făina (fără grăsime) şi se căleşte pe foc mic pană se îngălbeneşte, după care se stinge cu zeama în care au fiert ciupercile şi se lasă pe foc, amestecand pană dă în fiert, apoi se adaugă ciupercile fierte (eventual şi tăiate), sare şi piper, după gust, untul, smantana şi se mai lasă să dea într-un clocot. Se servesc cu mămăliguţă fierbinte.


Tag-uri: ciuperci, smantana, unt, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :