Statistics:
Visits: 841 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciulama de ciuperci II
Q: | Intreaba despre Ciulama de ciuperci II |
Ingrediente :
Ciuperci de pădure 2 kg, unt 150 g, făină 100 g, smantana 300 g, caşcaval 200 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien, se fierb în apă cu sare şl se scurg bine. Se înfierbantă 100 g unt, se adaugă făina, se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu apa în care au fiert ciupercile, se amestecă bine, pană ce sosul s-a legat. Se toarnă sosul peste ciuperci şi se fierb încă 10 min. Se adaugă smantana, piperul şi pătrunjelul verde tocat mărunt şi se potriveşte gustul de sare. La servit, pe fiecare porţie, se toarnă cate puţin unt topit şi se presară cu caşcaval ras. Se mănancă de regulă cu mămăliguţă caldă.
Ciuperci de pădure 2 kg, unt 150 g, făină 100 g, smantana 300 g, caşcaval 200 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien, se fierb în apă cu sare şl se scurg bine. Se înfierbantă 100 g unt, se adaugă făina, se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu apa în care au fiert ciupercile, se amestecă bine, pană ce sosul s-a legat. Se toarnă sosul peste ciuperci şi se fierb încă 10 min. Se adaugă smantana, piperul şi pătrunjelul verde tocat mărunt şi se potriveşte gustul de sare. La servit, pe fiecare porţie, se toarnă cate puţin unt topit şi se presară cu caşcaval ras. Se mănancă de regulă cu mămăliguţă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :