Statistics:
Visits: 901 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciulama de ciuperci II
Q: | Intreaba despre Ciulama de ciuperci II |
Ingrediente :
Ciuperci de pădure 2 kg, unt 150 g, făină 100 g, smantana 300 g, caşcaval 200 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien, se fierb în apă cu sare ÅŸl se scurg bine. Se înfierbantă 100 g unt, se adaugă făina, se căleÅŸte fără a se rumeni. Se stinge cu apa în care au fiert ciupercile, se amestecă bine, pană ce sosul s-a legat. Se toarnă sosul peste ciuperci ÅŸi se fierb încă 10 min. Se adaugă smantana, piperul ÅŸi pătrunjelul verde tocat mărunt ÅŸi se potriÂveÅŸte gustul de sare. La servit, pe fiecare porÅ£ie, se toarnă cate puÅ£in unt topit ÅŸi se presară cu caÅŸcaval ras. Se mănancă de regulă cu mămăliguţă caldă.
Ciuperci de pădure 2 kg, unt 150 g, făină 100 g, smantana 300 g, caşcaval 200 g, pătrunjel verde 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien, se fierb în apă cu sare ÅŸl se scurg bine. Se înfierbantă 100 g unt, se adaugă făina, se căleÅŸte fără a se rumeni. Se stinge cu apa în care au fiert ciupercile, se amestecă bine, pană ce sosul s-a legat. Se toarnă sosul peste ciuperci ÅŸi se fierb încă 10 min. Se adaugă smantana, piperul ÅŸi pătrunjelul verde tocat mărunt ÅŸi se potriÂveÅŸte gustul de sare. La servit, pe fiecare porÅ£ie, se toarnă cate puÅ£in unt topit ÅŸi se presară cu caÅŸcaval ras. Se mănancă de regulă cu mămăliguţă caldă.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :