Statistics:
Visits: 1,137 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Rulouri din carne din pulpa cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Rulouri din carne din pulpa cu ciuperci |
Ingrediente
1 kg carne din pulpa de porc, 300 g ciuperci proaspete, 50 g faina, 100 g smantana, 100 g untura, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper, 150 g ceapa, 50 g unt.
Mod de preparare
Carnea se taie in felii late care se bat ca sa se subtieze cat mai bine, dupa care peste ele se pun ciuperci preparate astfel: ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita cu untura, apoi se adauga ciupercile taiate felioare si se calesc impreuna pana scade lichidul lasat de ciuperci.
Se adauga patrunjel taiat marunt, piper, sare, dupa gust, se amesteca, dupa care se pun, repartizandu-se, pe fiecare felie de carne. Acestea se ruleaza prinzandu-se cu scobitori, se aseaza in tava, se ung cu grasime si se introduc in cuptor pana se rumenesc.
Intre timp, se prepara din faina, unt si smantana un sos alb care se toarna peste rulourile din cuptor, lasandu-se sa mai fiarba impreuna 10—20 min.
Cand rulourile sunt gata, se scot scobitorile. Se servesc cu garnitura de orez.
1 kg carne din pulpa de porc, 300 g ciuperci proaspete, 50 g faina, 100 g smantana, 100 g untura, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper, 150 g ceapa, 50 g unt.
Mod de preparare
Carnea se taie in felii late care se bat ca sa se subtieze cat mai bine, dupa care peste ele se pun ciuperci preparate astfel: ceapa taiata marunt se caleste intr-o cratita cu untura, apoi se adauga ciupercile taiate felioare si se calesc impreuna pana scade lichidul lasat de ciuperci.
Se adauga patrunjel taiat marunt, piper, sare, dupa gust, se amesteca, dupa care se pun, repartizandu-se, pe fiecare felie de carne. Acestea se ruleaza prinzandu-se cu scobitori, se aseaza in tava, se ung cu grasime si se introduc in cuptor pana se rumenesc.
Intre timp, se prepara din faina, unt si smantana un sos alb care se toarna peste rulourile din cuptor, lasandu-se sa mai fiarba impreuna 10—20 min.
Cand rulourile sunt gata, se scot scobitorile. Se servesc cu garnitura de orez.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :