Statistics:
Visits: 1,307 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Porumbei cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Porumbei cu ciuperci |
Ingrediente:
Porumbei 5 buc, unt 150 g, ceapă 100 g, făină 50 g, ciuperci 500 g, lapte 250 ml, smantana 200 g, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Porumbeii se curăţă, se spală şi se brezează în 100 g unt. In untul rămas de la brezat se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată, se stinge cu lapte şi smantană, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul peste porumbei. Ciupercile se taie julien, se călesc în 50 g unt, se sting cu vin şi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se lasă să mai fiarbă împreună timp de 20 minute.
Porumbei 5 buc, unt 150 g, ceapă 100 g, făină 50 g, ciuperci 500 g, lapte 250 ml, smantana 200 g, vin 100 ml, piper, sare.
Mod de preparare:
Porumbeii se curăţă, se spală şi se brezează în 100 g unt. In untul rămas de la brezat se căleşte făina, se adaugă ceapa tocată, se stinge cu lapte şi smantană, se lasă să fiarbă 30 min. şi se pasează sosul peste porumbei. Ciupercile se taie julien, se călesc în 50 g unt, se sting cu vin şi se adaugă la carne. Se potriveşte gustul cu sare şi piper şi se lasă să mai fiarbă împreună timp de 20 minute.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :