Statistics:
Visits: 994 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci cu smantana
Q: | Intreaba despre Ciuperci cu smantana |
Ingrediente
600 g ciuperci, 100 g unt, 300 g smantana, sare, piper, 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de prepapare
Se prepară din ciuperci albe, tinere, de camp, de pădure sau de crescătorie. Acestea se curăţă de nisip, de pieliţe şi, pe măsură ce sunt curăţate, se pun într-un vas cu apă rece în care s-a adăugat sare de lămaie, ca să nu se înnegrească pană se vor prepara. în momentul folosirii (pregătirii) se spală ciupercile în mai multe ape reci, se taie în felii cat mai subţiri, se pun într-o cratiţă cu unt topit şi se lasă să se înăbuşe la foc mic pană scade zeama pe care o lasă, apoi se adaugă smantana, sare, piper şi pătrunjel verde tăiat mărunt şi se mai lasă pe foc pană dau în cateva clocote.
Se servesc cu mămăliguţă fierbinte.
600 g ciuperci, 100 g unt, 300 g smantana, sare, piper, 1 legătură de pătrunjel verde.
Mod de prepapare
Se prepară din ciuperci albe, tinere, de camp, de pădure sau de crescătorie. Acestea se curăţă de nisip, de pieliţe şi, pe măsură ce sunt curăţate, se pun într-un vas cu apă rece în care s-a adăugat sare de lămaie, ca să nu se înnegrească pană se vor prepara. în momentul folosirii (pregătirii) se spală ciupercile în mai multe ape reci, se taie în felii cat mai subţiri, se pun într-o cratiţă cu unt topit şi se lasă să se înăbuşe la foc mic pană scade zeama pe care o lasă, apoi se adaugă smantana, sare, piper şi pătrunjel verde tăiat mărunt şi se mai lasă pe foc pană dau în cateva clocote.
Se servesc cu mămăliguţă fierbinte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :