Statistics:
Visits: 819 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciulama de ciuperci III
Q: | Intreaba despre Ciulama de ciuperci III |
Ingrediente :
Ciuperci 1,5 kg, unt 100 g, făină 75 g, smantana 500 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien, se fierb în apă cu sare şi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă. Untul se înfierbantă într-o cratiţă, se adaugă făina şi se căleşte, fără a se rumeni. Se stinge cu smantana amestecată cu o parte din apa în care au fiert ciupercile. Se lasă să fiarbă circa 15 min. la un foc domol, se pun ciupercile în sos şi se lasă să mai fiarbă împreună cateva minute. Se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt. Se consumă cu mămăliguţă caldă sau cu bulmoş.
Ciuperci 1,5 kg, unt 100 g, făină 75 g, smantana 500 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie julien, se fierb în apă cu sare şi se pun într-o strecurătoare ca să se scurgă. Untul se înfierbantă într-o cratiţă, se adaugă făina şi se căleşte, fără a se rumeni. Se stinge cu smantana amestecată cu o parte din apa în care au fiert ciupercile. Se lasă să fiarbă circa 15 min. la un foc domol, se pun ciupercile în sos şi se lasă să mai fiarbă împreună cateva minute. Se potriveşte gustul de sare şi se adaugă verdeaţa tocată mărunt. Se consumă cu mămăliguţă caldă sau cu bulmoş.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :