Statistics:
Visits: 1,205 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Placinta cu dovleac II
Q: | Intreaba despre Placinta cu dovleac II |
Se prepara aluatul fa fel ca in reteta precedenta si dupa ce a crescut se imparte in 8—10 parti egale.
Din fiecare parte se intinde cate o foaie care se unge cu unt sau cu ulei caldut, se pune deasupra dovleac pregatit dupa indicatiile date in reteta anterioara, dupa care se impaturesc astfel:
se aduc marginile foii la mijloc petrecandu-se una peste alta sub forma de plic, se apasa putin cu degetele, dupa care se lasa 20—30 min sa mai creasca aluatul, apoi se aseaza in tavi unse cu ulei, iar placintele se ung pe deasupra cu ou si se introduc in cuptor.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.
Din fiecare parte se intinde cate o foaie care se unge cu unt sau cu ulei caldut, se pune deasupra dovleac pregatit dupa indicatiile date in reteta anterioara, dupa care se impaturesc astfel:
se aduc marginile foii la mijloc petrecandu-se una peste alta sub forma de plic, se apasa putin cu degetele, dupa care se lasa 20—30 min sa mai creasca aluatul, apoi se aseaza in tavi unse cu ulei, iar placintele se ung pe deasupra cu ou si se introduc in cuptor.
Cand sunt gata se pudreaza cu zahar.
Tag-uri: placinta, dovleac, zahar pudra |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :