FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,265
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Turta taraneasca cu malai si dovleac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Turta taraneasca cu malai si dovleac

 Q:   Intreaba despre Turta taraneasca cu malai si dovleac       
Turta taraneasca cu malai si dovleacIngrediente

300 g malai, 100 g gris, 200 g faina, 300 g zahar tos, 1 kg dovleac, 2-3 oua, 50 g drojdie de bere, 100 g unt, margarina sau ulei, 1 pahar de smantana, sare.

Mod de preparare

Dovleacul curatat de coaja se da pe razatoare si se pune la fiert. In acest interval de timp se plamadeste drojdia de bere, dizolvata cu putin lapte caldut, cu o lingura de faina si cu o lingurita de zahar.

Dupa ce dovleacul a fiert, se strecoara si cu zeama de la el se opareste malaiul amestecat cu grisul si cu zaharul, iar peste acestea se adauga dovleacul trecut prin sita, galbenusurile, unt topit sau ulei, smantana, drojdia crescuta (plamadita), sarea si la urma albusurile batute spuma.

Totul se amesteca, nu prea mult ca sa nu cada albusurile. Compozitia obtinuta se toarna in una sau doua tavi bine unse cu unt sau cu ulei si se introduce in cuptorul bine incalzit.

Dupa ce turta a crescut si incepe sa se rumeneasca, se micsoreaza temperatura cuptorului (se reduce sursa de caldura). Se serveste calda.


Tag-uri: turta, malai, dovleac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :